StartsidanMCSnöskoterBilIndustriKontaktNyheter

Vår fjäder-dämpar-lösning för snöskotrar har sedan länge bevisat sin styrka på tävlingsbanorna och nu även på allt från lugn till fartfylld ledkörning.

ASA-PRO heter vår serie för de tuffa tagen på tävlingsbanorna. Glöm allt vad beträffar shimsning, låg- och högfartskompression, oljebyten samt annat skruvande. Med blixtsnabb reaktion och helt automatiskt ställer de in sig efter hur hårt din maskin träffar marken. Inställda från fabrik att passa den allra tuffast körning men skulle du vilja ändra lite på karaktären på så kan du från utsidan individuellt finjustera dem.

ASA-AKTIV är namnet på vår nyaste serie. Även den är till för riktigt tuffa tag men samtidigt har den en helt osannolik komfort. Tänk dig att i ena stunden följsamt glida fram över vidderna eller bjuda hela familjen på en behaglig skjuts till grillgropen för i nästa stund ge full gas på allt från helt sanslöst dåliga leder till knottrigt kalfjäll. Allt med ett stort leende på dina läppar. Tro't eller ej - allt är förinställt från fabrik så du kan ägna dig åt orsaken till varför du har en skoter, d.v.s. att köra.

Eller, som en av våra första kunder sade: "Varför har ingen kommit med en sån här lösning förrän nu?"

Unna dig och din kropp det allra bästa - välj ASA!

ASA Pro stötdämpareASA-Pro, den optimala fjäderdämparen för snöskoter som ger maximal prestanda.

ASA Aktiv stötdämpareASA-Aktiv, den nya generationen snöskoterdämpare för stora krav.